Botenhelling.
Gondelvaart.

Buiten het winterseizoen is IJsclub Sint Moritz ook aktief in de overige seizoenen.

Zo kan er zolang er zich geen ijs in De Giessen ligt, tegen betaling, gebruik worden gemaakt van de botenhelling die de ijsclub zelf bezit en beheerd.

Wanneer Oranjevereniging Giessen-Oudekerk de 2-jaarlijkse Gondelvaart op De Giessen organiseert is IJsclub Sint Moritz ook niet meer als deelnemer weg te denken. In de laatste editie in 2018 deed Sint Moritz mee met 'Wintersport in Sankt Moritz'.  Ook bij de 5-jaarlijkse bevrijdingsoptocht op 5 mei ontbreekt de ijsclub meestal niet op de deelnemerslijst.

In het voorjaar was IJsclub Sint Moritz meestal van de partij wanneer in de Sportzaal in Giessenburg het jaarlijkse volleybaltoernooi voor clubbesturen door Vridos wordt georganiseert. De afgelopen jaren werd daarvoor geen uitnodiging meer ontvangen. Waarschijnlijk omdat het toernooi helaas niet meer wordt georganiseert.